Velkommen

Justitia.cat er forum, hvor du kan fortælle om, hvad du selv har været ude for og hvad myndigheder og andre har gjort ved det. Du kan få saglig og habil information her og jeg håber, at det kan hjælpe dig i din situation og hjælpe andre.

Her kan du skrive, hvad du har oplevet. Og her kan du og jeg skrive, hvad pressen ikke vil.

Inden for det juridiske og mellemmenneskelige, som f.eks. konflikter om børn, anbefaler jeg, at starte med at forebygge. Har du en tvivl, en uro, en bekymring eller noget, du står overfor, at skal tage en beslutning om, og du vil være bedst mulig forberedt, kan du kontakte mig direkte på mail snak@justitia.cat

Jeg hjælper gerne i et bredt spekter af livets forhold. Jeg kan hjælpe dig med at føre sagen. Skriv til sag@justitia.cat

venlig hilsen Jenni

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

     

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>